Тежък пътен инцидент е станал преди дни в София. Човек с тротинетка блъснал жена, а в следствие на удара тя била е счупена ръка и травма на главата. Албена Асенова разказва, че произшествието станало на ул. "Граф Н. Игнатиев" и твърди, че мъжът с превозното средство карал "в насрещното движение, с несъобразена скорост".

По случая се отзовал и екип на МВР, но жената остава разочарована от служителите на реда. "Имаше дадени показания на свидетели, които не са отразени в протокола, издаден от служителите на реда, които бяха на местопроизшествието", твърди Албена Асенова. Тя призовава всеки, който е станал очевидец  на произшествието, да се свърже с нея.

Вижте целия разказ за станалото с Албена Асенова, публикуван без намеса:

Мъж с тротинетка "лети" с 60 км/ч през Тунела в Пловдив, минава и между коли ВИДЕО

Здравейте! Преди 2 дни (10.08.2023г.) на ул. "Граф Игнатиев" ме блъсна човек с електрическа тротинетка, в резултат на което съм със счупване на ръката и травма на главата.

Травмите ми бяха определени от съдебна медицина като средна телесна повреда. Имаше дадени показания на свидетели, които не са отразени в протокола, издаден от служителите на реда, които бяха на местопроизшествието.

На записа се вижда как шофьорът на тротинетката кара в насрещното движение, с несъобразена скорост. Най-лошото от цялата тази ситуация не е физическата или психическата травма, която ми бе нанесена, а безучастието на "родната полиция", която прояви изключителна наглост в ситуацията.

След няколкочасово безцелно стоене на тротоара до патрулната кола, пуснаха извършителя без абсолютно никакви последствия и повдигнати обвинения. Некомпетентността на органите на реда ме принуждава да потърся помощ в социалните мрежи.

Моля, ако някой е присъствал или давал показания, да се свърже с мен."

Уловиха модерни патиланци в действие СНИМКА