Млада жена с тежка закана в мрежата. Тя се кани да хвърли "вкусен" салам на домашна белгийска овчарка. От публикацията се подразбира, че става въпрос за вредна добавка към храната, а потребители на мрежата предполагат, че става въпрос за отрова.

Ана Николова разказва, че нейният домашен любимец,  разхождан от баща ѝ, бил нападнат от едрото куче. Тя предупреждава във Facebook, че е "приготвила... вкусен салам"  за животното, който кучето щяло да "хапне с наслада". Тогава, когато жената и овчарката се срещнат.

Историята се разиграла във варненския квартал "Владиславово". Бащата на жената разхождал домашния любимец на семейството - малък шпиц, когато били нападната от белгийската овчарка - разхождала се свободно.

В крайна сметка шпицът бил спасен, но бащата се отървал със стрес. Ситуацията притеснява Николова, която се чуди какъв би бил резултатът, ако бе нападната тя и детето ѝ.

Мъж се гаври с котка, хвали се с ВИДЕО 18+

Вижте публикацията на Ана Николова:

"До стопанина на куче порода Белгийска овчарка Малиноа, свободно пусната до магазина на обръщача бл. 22!

Днес баща ми едвам е спасил домашното ни куче порода - немски шпиц, от този агресивен помияр!

Предупреждавам, приготвила съм си вкусен салам за кученцето и в момента, в който го видя отново пуснато, ще си го хапне с наслада!

Защото вече ми писна от тъпи и безотговорни стопани в този квартал! Явно се оказва , че уличните кучета не закачат никой и злополуките най- често стават заради свободно пуснати домашни кучета! Това можеше да съм аз с количка и 10 м. бебе … Не ми се мисли тогава..."

Софиянка с нова информация за садиста Шилев. Граждани излизат на протест