Неволите на шофьорите не спират. Битката за паркоместа е жестока и всеки път си мислим, че сме видели всичко, но не! Този път паркирана кола във Велико Търново е накичена с камъни. Поредното нововъведение, изобретено от човек. Конкретната причина за постъпката за момента не е ясна, но основното подозрение пада върху „спрял си ми на мястото“.

Собственичката на возилото споделя, че камъни са били разположени върху и под колата ѝ. Имало е дори и върху гумите. За да ги премахне, жената се е намокрила от дъжда и е закъсняла за работа. Неудобства, за които няма кой да я компенсира, нито промени неприятния старт на деня.

„Не знам дивотия ли е какво е, как и кой си позволява тези неща, и излиза ненаказан накрая от ситуацията? Защо в нашата мила Родина няма закони????

Тази сутрин, тръгвайки за работа, намирам колата си спряна срещу Лидъл в квартал "Колю Фичето" на обществен паркинк, цялата в камъни, камъни, които ми отнеха 15 минути, за да се справя с тях. На задното стъкло, върху гумите, над гумите, пред гумите, под колата...

Намокрих се, бясна съм и закъснях за работа..

И да, следващият път, ако там има свободно място, пак ще паркирам там колата си. Няма да ме изплашиш!!!!!, написа Daniela Georgieva.

„Тия хора превъртяха тотално,“ коментират под публикацията ѝ.

„Майко, това вече е лудост.“

„Това е знак, че не трябва да се работи в Събота и още повече на Задушница.“