Вследствие на следствен експеримент със свидетел са намерени още 6 тела край село Клисура. Това стана ясно от брифинг на прокуратурата. Въпросното лице е било запознато с работата на задържания погребален агент Георги Енев и е показало конкретни места на новооткритите тела.

"В хода на този следствен експеримент, свидетелят, на когото обвиняемият Георги Енев е плащал определена сума пари, е следвало да посочи къде именно в рамките на гробищния парк в Банкя е изкопавал съответните гробни места", каза Невена Заркова - районен прокурор в Софийска районна прокуратура. 

Изровиха седем трупа край София, бройката може да расте СНИМКИ

Все още не е ясно дали са от мъжки или женски пол. В петък е постъпил още един сигнал от роднина на починал, за който е установено, че също не е извършена кремация, след като близките му са направили проверка.

Намериха още 6 заровени трупа край Клисура!

Разследващите очакват най-късно до утре да получат от крематориума в София справка от 3 години назад колко тела са оставени за кремация от обвиняемия за незаконните погребения Георги Енев.

Към момента няма данни за престъпление за човека, който е помагал в разкопаването на импровизираните гробове, но във вчерашния ден е бил разпитан като свидетел.

Назначени са множество ДНК експертизи, които предстои да бъдат направени.

Издирването на незаконно погребани тленни останки на хора край село Клисура продължава. 

Очаквайте подробности!

Хванатият намясто погребален агент заравял труповете на 40 см от земята СНИМКИ

Това е мъжът, заловен за зловещите погребения край Банкя! СНИМКИ

Погребалният агент прибирал по 1000 лева за "кремацията", давал обикновен прах на роднините