Летният сезон отдавна е открит и хиляди нашенци се насочиха към родните курорти. Пътуването до там обаче не винаги е приятно.

С кола може би е най-добрата опция, но не всеки се придвижва така. Автобусът също изглежда добра опция, с едно уточнение - да има климатик. В летните жеги просто това е задължително. За жалост не всички превозвачи предлагат това.

Пазарджиклия е изпитал именно този ужас. В него случай дори пътуването е било пет часа.

"Пазарджик-Слънчев бряг, пет часа и десет минути без климатик и друса като "Чавдар"! Само за 60лв транспорт плюс сауна", пише Николай Вълчев.

Под публикацията му и потребители посочиха, че са имали същото преживяване. Някои отчитат, че сумата е твърде висока за този курс, а други отбелязават шеговито, че за сауна си е евтино.

"И аз преживях ужаса! Такива автобуси трябва да са бракувани отдавна! Престъпление е да се плаща за такова нещо!", пише Станислава.

"Нито и за 60 лева не заслужават така е като ние българите търпим бай ганьовщината кой ни е виновен така ни се пада!", посочва пък Димитър Т.

Други потребители споделят, че проблеми има и с пътуването с влак - над 6 часа, стоиш прав, а дори и да капариш, пак могат да ти откраднат мястото.