Паркирането в големите градове често е трудна задача, дори и на регламентираните за това места. Някои водачи понякога пренебрегват правилата заради личния си комфор, а това може да нарушава правата на други. За подобен случай алармира читател на GlasNews.

Той твърди, че шофьори са паркирали в нарушение своите автомобили - при това на паркоместа, предназначени за инвалиди. Случаят е от паркинга пред магазини, които се намират в пловдивския квартал "Кючук Париж".

Жена избухна срещу пешеходците: Време е полицията да санкционира!

Пловдивчанинът заявява, че на колите нямало документи, обозначаващи правото им да ползват инвалидни места. Предните стъкла на машините, където обичайно стоят подобни знаци не се виждат.

"Тези хора трябва да бъдат санкционирани, за да се научат да не постъпват така!", смята читателят ни.

Вижте целия сигнал на мъжа, публикуван без намеса:

Скандално! Облечени в униформа говорят цинизми на младо момиче ВИДЕО

"Изпращам ви снимки на поредните наглеци, които без да се стесняват и явно с удоволствие паркират на инвалидни места, отредени за хора в неравностойно положени, без да имат или да са поставили какъвто и да е обозначителен документ, че имат право на това. Тези хора трябва да бъдат санкционирани, за да се научат да не постъпват така! Мястото е пред магазини KIK и Sinsay в "Кючук Париж".

От GlasNews сме готови да споделим позицията на засегнатите водачи.