Първият силен пролетен дъжд се изля преди дни в Пловдив, където успя да създаде неочаквани проблеми за някои пловдивчани. Особено на тези, на които се наложило да преминат по някои от улиците, оказали се дом на нови локви.

Майка с количка сподели и за неочакваното "премеждие", през коeто ѝ се наложило да премине -  широка локва по цялата ширина на тротоар, който се намирал на оживения бул. "Христо Ботев".

Коматевският възел остана под вода, рейсове и коли затънаха СНИМКИ

За ситуацията пловдивчанката споделя в социалната мрежа Facebook, като допълва картината и с красноречива снимка. Тя разпространява снимка на бебешката количка, намираща се пред локвата.

"Това е тротоарът на един от най-главните булеварди в Пловдив - "Христо Ботев". За малките улички няма смисъл да говоря.
Приоритетите са сбъркани", пише Невена Ц.

Неудобството възмущава пловдивчани, а други припомнят и за други затруднения, които донесе дъжда. Само преди дни широки локви се появиха и по много други тротоари и улици.

Поройният дъжд  успя да наводни и "Коматевския възел". Вечерта на 17 април част от участъка остана под вода. Ситуацията показаха кадри в мрежата, на които се видяха автомобили и автобус от градския транспорт, които са затънали във вода, опитвайки да преминат напред.

Градушка падна в Пловдив СНИМКИ+ВИДЕО