Полицейското управление на Лос Анджелис разследва автомобилната катастрофа на Майкъл Б. Джордан от началото на месеца, след като се появи видео, на което се вижда как Ferrari се състезава с друг автомобил.

Според TMZ властите сега искат да докажат, че 36-годишната звезда от "Creed III" е била зад волана на скъпия спортен автомобил, когато той се е блъснал в паркиран автомобил в Холивуд, Калифорния, на 2 декември.

Синият спортен автомобил е завил рязко надясно, след което се ударил в паркиран автомобил Kia.

"Майкъл Б. Джордан катастрофира в Холивуд, състезавайки се с друго Ferrari", пишеше на видеото, което беше публикувано в Instagram във вторник.


Шофьорът на червеното Ферари говори пред Entertainment Tonight в петък за случилото се в нощта на катастрофата.

"Ние просто пътувахме. После - мисля, че беше на следващия квартал, на половината път - малко раздвижихме двигателите, а след като стигнахме до следващия квартал".

По първоначалната информация за произшествието на служителите на реда не е имало "никакви доказателства за шофиране в нетрезво състояние".

Освен това на 36-годишния актьот не е извършен полеви тест за трезвеност и не е извършен арест.

Нанесени са щети и по двата автомобила.

Десният калник на синьото Ферари на звездата от "Черната пантера" е бил откъснат, а една от гумите се е намирала на няколко метра зад колата. По паркирана кола има щети от лявата й страна.

Превод: GlasNews