В София се изви буря, а към 18,15 часа удари и лека градушка.Граждани сигнализират, че клон е паднал върху кола до стадион "Васил Левски". Няма данни за пострадали. Сходен инцидент имало и в друга част на столицата.

Дърво падна върху движеща се кола в София. Инцидентът е станал на  бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" в посока НДК. В автомобила е имало 2 момичета, които са невредими.

Участъци от пътната мрежа в града са под вода. "Който не може да плува, да не минава по линията на 310", алармира гражданин.

Към момента е затруднено движението по трамвайна линия №6 на бул.“Ген. Н. Жеков“.

Лошото време доведе и до пътен инцидент. Катастрофа е станала в "Казичене". Ударили са се две коли. Няма данни за пострадали.

Също така мостът на район "Подуяне" се е напълнил с вода заради дъжда - потребители в социалните мрежи сигнализират, че заради водата автомобилите, които са решили да минат през моста, са изгаснали там.

Общо 6 екипа на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ реагират на сигнали в резултат на бурята и силния дъжд. Към момента екипите са работили за отстраняването на 4 паднали клони и дървета в „Орландовци“, затруднения в следствие завиряване на кв.“Орландовци“, ул.“Кукуш“ и бул.“Хр.Ботев“.

Порой се изли и над Благоевград тази вечер.  Над града притъмня, изви се кратка буря и започна обилният валеж. Небето се осея от редящите се една след друга гръмотевици.

Все още не е ясно дали има наводнени сгради и улици. Тепърва щетите ще станат ясни.

Наводнение в София: Има блокирани коли, образува се огромно задръстване СНИМКИ