Труп, който вероятно е на жена, е открит с дрон след потопа в Царево. Това каза на брифинг директорът на ОД на МВР – Бургас старши комисар Емил Павлов. "Няма как да го извадим и да установим самоличността на жертвата заради бурното вълнение", заяви  Павлов.

 "Към момента мога да потвърдя за една жертва, чиято самоличност е установена - 61-годишен мъж, който е родом от Смолян и живее в Несебър. Той е извършвал строително-монтажни дейности на новострояща се къща на двете жени, които все още издирваме", допълни Павлов.

Припомняме, че по-първоначална информация изчезалите жени са майка и дъщеря. Това са ветеринарна лекарка д-р Даниела Йорданова, дъщеря на председателя на Районния съд в Царево Мария Москова, която също е в неизвестност.

Към момента няма сигнали за бедстващи или безследно изчезнали хора. Вчера са получини над 300 сигнала, някои от сигналите са били некоректни - след като екипите са отишли на място, хората са отказали евакуация, обясни комисар Павлов.

Остава затворен пътят за Синемерец, където мостът е залят. Пътят за Варвара и Ахтопол е отворен и мостът е проходим. Там е бил първият сигнал за залят път.

Очаквайте подробности!

Кметът на Царево: Морето изхвърли на брега тяло, издирват две жени ВИДЕО

Морето е погълнало д-р Даниела Йорданова и майка ѝ съдия Москова