За шокиращ инцидент сподели мъж в социалната мрежа Facebook. Мартин Петков твърди, че баба му е открита на земята в локва кръв на улица в кв. "Люлин" 6. Травмите на 77-годишната дама били изключително тежки, като тя била в безсъзнание и с обезобразено лице.

Тя е открита в безпомощно състояние посред бял ден от случайни минувачи до контейнери, които се намират между блоковете 637 и 639.

Били извикани медици, които са се отзовали на сигнала. Близки на потърпевшата са се свързали и с 9-то РПУ. Те не разпространяват повече данни за шокиращия случай, който е от сутринта на 18 май.

Мартин Петков призовава всеки, който има информация за станалото или е бил свидетел на случая, да се свърже с него на тел. 0899934855. Мъжът се опитва да открие и камери за видеонаблюдение, които снимат в периметъра.

Вижте целия разказ на Петков за случая, публикуван без намеса:

Как се разпространяват наркотици в Пловдив? ВИДЕО

"Тази сутрин, около 9:50, баба ми на 77 г. е намерена от случайни минувачи на земята с обезобразено лице и в безсъзнание в локва с кръв на отбелязаното място в "Люлин" 6, между блок 637 и 639.

Извикали са линейка, има и подаден сигнал в 9-то РПУ. Но умоляваме, ако някой е станал свидетел на ситуацията или има някаква информация, да се свърже с мен на 0899934855. Също така, ако някой има частна камера, сочеща към района, ще сме изключително благодарни да провери записи/да, съдейства на разследването.
Благодаря!"

Обвиниха младеж в грозна проява. Пловдивчанин: Жалко за родителите ВИДЕО+СНИМКИ

Към момента няма повече подробности за случилото се, както и официална информация от МВР. Не е известно в какво здравословно състояние е пострадалата.

GlasNews продължава да следи случая.

Очаквайте подробности!

"Карат си и си дишат балони": Замесиха името на известен певец в притеснителна случка ВИДЕО