Множество видеоклипове на движещо се превозно средство, което е с неясен произход, будят чуденка, смях и тревожност у потребителите във фейсбук.

Няколко души споделят, че са се срещнали по пътя, докато са шофирали, с превозно средство, приличащо на малък саркофаг, който много лесно би бил предпоставка за възникване на пътно произшествие, тъй като е много малък и трудно забележим за шофьорите, които управляват по-големи превозни средства.

Има такива, които дори казват, че са го били видели да се движи и на магистралата. От видеоклиповете става ясно как въпросното превозно средство (средства?), се движи (движат?) най-необезпокоявано през Пазарджик, междуградски път и дори Велинград.

Никой от коментиращите не знае кой е шофьорът на превозното средство или как точно се казва движещият се саркофаг.

Множество коментари се изписват под публикациите, ето и някои от тях:

"Днеска го видях на магистралата - по едно време литна.", съобщава Ангел Иванов.

"Води се колело и дано не го срещате на междуградски път! Човекът си лежи вътре, слуша музика и си кара в средата на пътя.", уточнява Галина Стефанова

"Още едно камикадзе по пътищатата.", пише Николай Димитров.

"ППС с неизяснена самоличност! Къде е родната полиция?", се чуди Величка Рангелова.

"Виждахме го преди няколко дни, вътре има мъж, чак се чудим как се е наврял.", казва Спаска Ангелова.

"Камикадзета.", отсича Петя Петрова.

"Онзи ден ми се случи, щях да го отнеса. Кара си легнал - по средата на пътя...", отговаря на едно от видеата Ангелина Диклиева.

"Много често срещано е това превозно средство в Белгия, почти всеки ден виждам по един такъв, но какво е точно - и аз не знам.", информира Лука Добрев.