Млада дама попадна в (не) обичайно "премеждие" по българските улици на 8 март. Тя споделя, че във вечерта на празника била заета да изгражда "мостове" по улица "Витоша" в Казанлък.

Причината - участъкък е в ремонт, но преминават и коли. Така водачите трябва да преминават през различни трудности - като изрязан асфалт и дупки. Полина Заркова разказва за ситуацията в мрежата. Тя споделя, търсила едри камъни край блоковете, които да постави в дупката, за да може да премине с колата си през участъка.

"Файда, че се оставя улицата отворена, при условие, че е непроходима за нормални леки коли", констатира Заркова. Тя смята и че трябва да се поставят допълнително табели, оказващи за ситуацията.

Асфалтова кръпка предизвика вълна от шеги СНИМКИ

"Щом аз лично успях да си донеса камъните, за да премина, можеха и отговорниците за "разкопките" да го извършат, а ако не - поне да се постави предупреждаваща табела", допълва тя.

Граждани, които станали свидетели на случката, не останали равнодушни и подали сигнал, но реакция същата вечер нямало. Оказва се, че въпросният участък затруднява и много други водачи, на които се налага да преминават оттам - на път към работа или дома.

Вижте цялата публикация на Полина Заркова:

"Честит празник на всички дами!  Аз пропуснах отбелязването на празника днес, защото бях заета да си правя “мостове” от намерени между блоковете едри камъни, за да мина с цяла кола през неочакваните препятствия на ул. "Витоша".

Файда, че се оставя улицата отворена, при условие, че е непроходима за нормални леки коли. Мисля, че щом аз лично успях да си донеса камъните, за да премина, можеха и отговорниците за "разкопките" да го извършат, а ако не - поне да се постави предупреждаваща табела.

It’s not that hard. В допълнение: По време на приключението, минаващи хора се заеха да подадат сигнал, но отсреща отговора беше - “Нямаме свободна кола, която да изпратим, изчакайте до утре сутрин.”

Запълниха дупка със стол, граждани отдават "офиса" под наем СНИМКА

 На други дами също се наложило да преминат във въпросната улица, а това било придружено и с най-различни емоции. За казанлъчани движението през улицата също е сериозен проблем и споделят неволите си. Вижте някои от мненията на местните за ситуацията:

"Аз като безразсъдна жена минах вчера също оттам  - смело и безотговорно. През цялото време си мислех , че подаръкът за празника ми ще бъде картер", пише Мария Г.
 
"Две седмици асфалтиране. ... Изкопани ями и зарязани ... с танкови трябва да се прибираме", твърди Гергана П.
 
"Това нещо, ако е в чужбина и няколко човека си повредят колите, и подадат жалби, толкова яко могат да ги осъдят, че тоя асфалт ще го платят 3 пъти. Аз минавам всеки ден оттам. Работя в сервиза зад "Текстила",  ами да ви кажа вече правих броня две гуми и окачване, даже и крива джанта - понеже минах бързо и не предположих, че е толкова дълбока дупката", смята Станимир И.
 
"Снощи се опитах да мина, просто е невъзможно", отбелязва Пламен К.
 
Пътищата в страната са болна за водачите, а нерядко дупките нанасят и щети. Ситуацията буди вълна от и шеги, и отчаяние, а щетите често плащат единствено потърпевшите.