Романтично предложение за брак изненада дама в Русе, а историята има и неочаквано продължание.

Плакатът с важния въпрос бил закрепен на надлез в дунавския град. "Александра Янкова, ще се омъжиш ли за мен", четем на белия плат, изписано с червени букви. Изглежда, романтичният жест е изпълнил ролята си, но после е и изчезнал.

Оказва се, че самата дама, за която е бил предназначен,  иска да го пребере, но посланието вече не било на мястото си. Така жената прибягва до социалната мрежа Facebook, където търси информация за сантименталната вещ.

Бележка с трогателно послание се появи в пловдвски парк

"Пиша в търсене на този плакат, който отивах да си прибера и го нямаше вече.  Моля, ако някой знае нещо, да ми каже. Или поне ако са го прибрали от общината, ще си го търся там. Има сантиментална стойност. Благодаря", пише Александра Янкова.

Щастливото за влюбените събитие буди вълна от позитивни коментари. Хората са впечатлени от начина, по който е направено предположението, завявайки че за подобно действие се иска и смелост. Те пожелават и успех в намирането на важния плакат, който носи спомена за преживяната емоция.

Вижте някои от коментарите на русенци:

"Абитуриентска" каруца шашна столичани. За къде ли бързат? СНИМКА

"Вчера сутринта беше там... Дано да го намерете! Страхотен жест", пише Айджан С.

"Дано успеете да го откриете. Много красив жест", добавя Габриела Б.
 
"Браво на момчето, осмелил се е да направи такъв жест! Много не само, че не биха се досетили, но  не ѝ не биха го направили ,защото нямат тази смелост", добавя Надежда Н.
 
"Ако не е бил закрепен добре може да е хвръкнал...  Късмет", предполага Николета К.
 
Екипът на GlasNews пожелава успех в намирането на сантименталното послание, както и много щастие, здраве и любов на влюбените занапред!