Шофьор с черен джип успя да възмути русенци. Причината е неговото паркиране, забелязано от местни жители пред супермаркет в дунавския град.

Русенецът е паркирал диагонално на разграфените места, като по този начин е заел цели две позиции. Авторът на публикацията твърди, че това е станало в оживена част от деня, когато паркоместата са кът.

Ситуацията буди десетки коментира. Много хора са възмутени и вземат на подбив човека с джипа. Други са готови да го оневинят.

Често има и оплаквания от щети след паркинг, а всеки търси начин да предпази собствеността си. Вижте мненията на русенци:

Мръсно наказание застигна водач на Мерцедес СНИМКИ

"Повечето спират по този начин, заради хората, които си блъскат вратите в чуждите, без да се притесняват от последствията", пише Дилян П.
 
"Голяма кола, голямата работа , голям паркинг ползва", констатира Алекс К.
 
"Пази си вратите на колата. И аз спирам така здрава врата не ми остана", добавя Николай М.
 
"Като започнат да пишат глоби наред за неправилно паркиране, нещата ще се оправят", твърди Георги Г.
 
Оказва се, че водачът с черната "Тундра" не е единственият, който решава, че трябва да паркира така. Той има и свои "съратници", паркиращи по сходен начин. Те са заснети от други  русенци на различни локации. Като се оказва, че размерът не е фактор. След шофьорите, паркирали нашироко, има и такъв с малък хеджбек.
 
 
,