Малко дете е пострадало при инцидент в дома си. То е срязало ръката си, като е била засегната артерия. Бащата на момчето моментално е потеглил със сина си към болницата. Пътувайки в колата мъжът е подавал звуков сигнал и се е движил на аварийни. Благодарение на адекватната реакция на останалите участници в движението, момченцето е закарано навреме в лечебното заведение.

„Пиша този пост за да БЛАГОДАРЯ на всички водачи на автомобили и тролеи, които в злополучния за нас следобед на 23.08. са дали път на зелен джип Хонда, движещ се на аварийни и клаксон. Шофьорът не бил пиян, а баща, който в този момент се е борил за живота на сина ни. След нелеп инцидент вкъщи детето се нарязва жестоко и срязва артерия на дясната ръка. Спестени са ценни минути, за да могат лекарите да продължат борбата и всичко да завърши с добър за нас край. Благодаря на всички вас и когато видим подобно поведение на пътя, нека да спрем. Това спасява живот,“ написа Милена Абрашева – майка на детето.

„Браво за отношението на всички водачи. Понякога се налага да се влезе в положение на хората, които карат на клаксон. Дано всичко завърши с отличен резултат,“ коментират случилото се в Facebook.