Комуникацията с бележки тече с пълна сила между водачите в страната.

Дали ще се изяснява спор за паркомясто, ще се уреждат щети след сблъсък, или ще се изкаже симпатия - на помощ идват листчетата хартия, носещи определено послание.

Понякога обаче въпросните бележки съвсем не са приятни. Подобна е и следващата ситуация, която се разпространява в социалните мрежи. Мъж споделя видео от момента, в който открива бележка на предното стъкло на автомобила си.

Бележка към шофьор, спрял на грешното място: Ако искаш среща, отиди в "Ергенът"

На листчето четем: "Много се извинявам: ударих Ви леко колата. Оставям Ви нещо да се почерпите!". До посланието се мъдри и шоколадово барче, което едва ли е стоплило сърцето на потърпевшия водач. Секунди след като показва бележката, мъжът разкрива и състоянието на автомобила. Цялата предница на лъскавото возило е потрошена, а предният капак е силно огънат.

Шофьор изуми с бележка: Ползвам правото на паркомясто на баща ми СНИМКА

Кадрите добиват огромна популярност в ТикТок, но към момента не е известно къде е станал инцидента. Не липсват граждани, които не искат да повярвят, че водачът, причинил  произшествието,  е толкова безотговорен и се е опитал да се измъкне със сладкиш.

Като подозират, че клипчето е създадено с шеговита цел. Други смятат, че подобна случка възможна, а в своя подкрепа припомнят множеството произшествия, при които водач опитва да избягат, въпреки нанесените сериозни поражения.

Щетите по возилото от видеото вероятно са за хиляди, а към момента няма информация дали виновният водач е установен.

Очаквайте подробности!

Собственик на заведение остави любопитна бележка върху този автомобил СНИМКИ

 

@rokirokov2

 

♬ original sound - RokiRokov2