Водач, участвал в пътен инцидент в столицата, предизвика вълна от положителни реакции. Причината? Мъжът се разминал с другия шофьор, който в момента на сталото не бил там, но след това използва помощта на социалните мрежи, за да го открие.

"Някой ако познава собственика на СВ 5881 РВ, нека му предаде, че го търся да попълним двустранен, аз съм виновен, разминахме се, преди да се изчакаме.", пише мъжът, който запазва анонимност.

Достойната постъпка е приветствана от хората, които ежедневно са потърпевши или задочни свидетели на малки щети на пътя, при които отговорният бяга, а щетите остават за сметка единствено на ударения.

"Огромни благодарности към Вас за признатата вина и желанието да намерите потърпевшия шофьор!", пише Велизар Ч.

"Браво момчета, респект за хора като вас", отбелязва Младен М.

Ценител на скъп алкохол си го взе от магазин, издирват го ВИДЕО

"Колеги за пример! Случило се е, бягането без протокол е грозно и носи лоши последици. Никой не е повече от другия", коментира Дон В.

"Ето това е мъжко!", коментира Любомир С.

Оказва се, че водачът, който споделя за стореното ПТП, и е решен да поеме отговорност сам бил потърпевш от катастрофа с бягство. Той разкрива, че вече няколко месеца не може да поправи своя кола, която била блъсната от друг водач, който избягал.

 "П.п.: Благодаря за позитивизма, но аз нямах късмет преди 5 месеца и колата още не се кара", пише той. Мъжът илюстрари разказа си и със снимки, на които се виждат щетите, която понесъл автомобилът му преди месеци.

Зрелищна катастрофа с луксозно BMW попадна на ВИДЕО