В неприятна ситуация попадна жена по улиците на София.

Ави Грийн твърди, че колата ѝ била блъсната от друг водач, който само се извинил, а после продължил по пътя си. По автомобила ѝ имало щети - изкривена броня и номера.

Грийн призовава въпросния водач да се свърже с нея, да за обсъдят щетите.

Ситуацията се разиграла в центъра на столицата - край Националния дворец на децата, на 23 марта.  Потърпевшата твърди, че инцидентът станал, когато другият водач давал на заден ход.

Издирват пловдивчанка, избягала от катастрофа. КАТ не я намира СНИМКА

"Човече, изкривил си ми бронята и номера, бъди мъж и се свържи, ако обичаш", призовава жената. Тя споделя и снимка, на която се вижда колата на сочения за замесен в инцидента.

 Вижте целия разказ на Ави Грийн:

"С7278ВТ току-що даде на заден и ме блъсна, абсолютно неадекватно, на кръстовище в преките зад Двореца на децата, след което отвори предната врата каза "Извинявай" и отпраши .

Естествено бях в тотален шок и това е най-доброто, което успях да направя като снимка в момента, в който се осъзнах. Човече, изкривил си ми бронята и номера, бъди мъж и се свържи, ако обичаш."

Лудият Макс не спря, продължи да си лети СНИМКИ

Припомняме, че това е поредният пътен инцидент, при който потърпевши издирва друг замесен в инцидент, използвайки помощта на социалните мрежи.

Преди дни столичанка опита да открие водачът на автомобил с пловдивска регистрация, който предизвикал катастрофа, а после избягал. Близо година тя не успяла да намери виновния водач.