В неприятна ситуация изпадна жена, която е станала страна в катастрофа.

Николина Тодорова разказва, че колата ѝ е била блъсната от черен "Мерцедес", със пловдивска регистрация. След произшествието шофьорката зад волана на немското возило избягала от местопроизшествието, твърди Тодорова.

Жената добавя, че екип на КАТ констатирал станалото и съставил протокол, но не успели да открият избягалата шофьорка. Така Тодорова се оказала принудена да търси сама другата шофьорка, която също трябва да подпише протокола. Днес тя се опитва да открие собственичката на черния автомобил, използвайки помощта на социалните мрежи.

Огромен кратер зейна на улица и последва инцидент СНИМКИ

"Руса жена, управляваща автомобила от приложената снимка ме удари и избяга. Имам съставен протокол от КАТ, но милите не могат да я намерят", твърди Тодорова

Инцидентът станал още през миналата година - на 2 април 2022 г. През изминалите месеци Николина неколкократно проверявала в МВР дали другата шофьорка е установена, но нямало успех.

"Преди два месеца започнах да обикалям и по други институции за съдействие, започнах да пиша жалби, но след като КАТ не са намерили нарушителя, нямало как да ми съдействат. Свързах се и с гаранционен фонд - не могат да ми съдействат", пише Тодорова.

"Ще изпратя на лично съобщение протокола от КАТ за доказателство на тези, които ми предоставят инфо за водача или собственика на автомобила", допълва жената.

Жена изгуби дебитни карти с кодовете, момичета не я разочароваха

Вижте повече за случката, споделена от Николина-Евгения Георгиева Тодорова:

"Здравейте, на 02.04.2022 г. руса жена, управляваща автомобила от приложената снимка, ме удари и избяга.

Имам съставен протокол от КАТ, но милите не могат да я намерят. Ще изпратя на лично съобщение протокола от КАТ за доказателство на тези, които ми предоставят инфо за водача или собственика на автомобила.

Благодаря предварително!

Случи ми се за пръв път и ме караха да ходя всеки месец да проверявам - така и правих, всеки месец ходих, уверяваха ме, че има време и ще я намерят.

Преди два месеца започнах да обикалям и по други институции за съдействие, започнах да пиша жалби, но след като КАТ не са намерили нарушителя, нямало как да ми съдействат. Свързах се и с гаранционен фонд - не могат да ми съдействат.

И сега се опитвам да я намеря аз с цел да си напишем протокол… "

Откраднаха кола със сантиментална стойност, предлагат 25 000 лв. за връщането ѝ СНИМКА

Снимка: Николина-Евгения Георгиева Тодорова