"Млади хора вярвам във вас и се надявам, че в България един ден ще има за тях по-добро бъдеще". С тези думи жена завършва разказа си за добрината, която е получила от непознати дами.

Наташа Николаева изгубила свои дебитни карти на банкомат в град Плевен. Заедно с тях били и кодовете за пластиките. Жената осъзнала за загубата след половин час и веднага се върнала към банката.

В обекта ѝ казали, че момичета намерили картити и ги предали в поделение на МВР.

"... Но знам, че на доброто винаги се връща с добро и аз бих постъпила като тях! Млади хора вярвам във вас и се надявам, че в България един ден ще има за тях по-добро бъдеще", пише Николаева. Тя разказва за историята месец след станалото, като случката я обнадеждава за обществото ни.

Пловдивчанка намери забравени на банкомат пари

Вижте разказа на Наташа Николаева:

"Преди месец и половина си забравих дебитните карти с пин кодовете на банкомата пред банка ... !

След половин час се върнах и за моя радост вътре в банката ми казаха, че две момичета са ги намерили и предали във Второ Районно Управление на МВР гр. Плевен!

Изказвам сърдечна благодарност на тези млади дами и нека да бъдат живи и здрави и много успех и късмет в живота! Ако ги знаех, бих им благодарила по друг начин!

Но знам, че на доброто винаги се връща с добро и аз бих постъпила като тях! Млади хора вярвам във вас и се надявам, че в България един ден ще има за тях по-добро бъдеще.

Подобни случки връщат вярата в доброто, а примери за подобни малки, но значими добрини има в най-различни точки на страната.

Момиче с благороден жест: Още има надежда в човечеството СНИМКА