Започна проверка срещу полицая ударил момче в Костенец. Случката се е разиграла пред денонощния магазин в града, където 19-годишното момче влязло да пазарува без маска. Полицаят от РУ в Костенец Иво Стаматски го вижда и го изхвърля от магазина, защото е нарушил мерките заради пандемията.

Между двамата възниква спор и униформеният служител започва да бие момчето, което му отвръща с псувни. След това 19-годишното момче е откарано в ареста, където побоя над него продължава, твърдят наши източници.

Младежът – Иво Иванов е син кварталния полицай на село Костенец - Георги Иванов. Момчето не е подало жалба срещу полицая, защото след случилото се двамата се разбрали помежду си. На информация на Glas.bg момчето е принудено да не подава оплакване срещу служителя на МВР.

Свидетели на случилото се са заснели са качили клипа в интернет. Областната дирекция е започнала проверка по случая едва след като клипа се появил в интернет пространството. А минути след качването му, видеозаписът е бил свален. Медията ни разполага с видеото, на което ясно се виждат и чуват и шамарите, и псувните. Униформеният служител не е отстранен от поста си.

Екип на Glas.bg потърси 19-годишният младеж, но той не бе открит в дома му. Пред къщата им се срещнахме с бащата – Георги Иванов, който отказа да коментира случая пред камера.

Полицай наби сина на… полицай! Пазарувал без маска ВИДЕО 18+