Ден на протести в цялата страна. Точно в 08.00 ч. започна блокадата на ключови места в София.

България е блокирана! Градски транспорт, таксиджии и превозвачи излизат на протест

Мнозина хора в социалните мрежи негодуват, че заради протестите са имали проблеми с придвиждването в столицата. Ето какво написаха някои от тях:

"И като блокирахте това кръстовище на кого накривихте шапката, а? На мен и на такива като мен, които трябваше да бъдат на работните си места, а стояхме 1 час в задръстване направихме хиляди нарушения за да се доберем по-бързо до изход от ситуацията, а тези, които са виновни за това си пят кафенцето и въобще не ги е еня кой страда в момент от действията и грешките им!!!!!!!!!!!!За да ви обърнат внимание блокаж на парламента, но когато са вътре всички маймуни и там докато не развеят бялото знаме, не подадат оставките всички до един, да се забрани съществуването на досегашните партии, да им се конфискува всичко и отначало с нови и амбициозни хора!"

 

Други потребители пък подкрепят протестните действия, като казват, че е трябвало да бъде блокирана цялата страна: "Трябваше да блокират цялата държава да бъде без транспорт, така направиха гърците. Стига мрънкане и половинчати работи. Тогава може да има успех от преговорите. Пълна блокада. Без транспорт цялата страна."

А някои от потребителите изразиха и загриженост, че протестите щели да попречат на матурите, които днес се провеждат: "Тия хора явно мразят и децата си, щом им пречат в деня на матурата!"

Ето и някои снимки на Булфото от протестите в София: