Шофьор се оказа без автомобил по неочакван начин. Софиянецът е оставил леката си кола „Nissan Juke“ в столичен сервиз за ремонт. За негова огромна изненада той няма връзка с дни с майстора, който е поел ангажимент за возилото. Посетил е намясто сервиза в търсене на колата, но не я открива там. Николай Добрев публикува снимка на превозното средство и се надява на информация за местонаходжението му. Сигнал е подаден в полцията.

„Издирва се Nissan Juke бял, рег. номер СВ1480ТС, оставена на майстор на име Димитър на 21.07, от няколко дни няма връзка с него и не мога да открия автомобила в сервиза, в който трябваше да се ремонтира, го няма. Възможно е да е в друг сервиз или паркирана някъде из „Люлин“. Ако някой забележи нещо или има информация, моля пишете ми!,“ написа мъжа.

И допълни: „Беше предадена на въпросния майстор на Макдоналдс на Сливница, който трябваше да я прави в сервиз, срещу Мото Пфое, т.нар. при Лило.“

"Страшно племе се навъди. Оставена на сервиз и монтьора и колата изчезват," възмути се мъж.

"Пускай жалба, и ако имаш каско, ще е добре," съветва друг.

Малко по-късно съпругата на Николай коментира, че майсторът е починал. Тази информация все още не е официално потвърдена.

"Много Ви моля, надявам се никой от Вас да не изпада в такава ситуация, някои коментари са меко казано абсурдни. Както обясних по-горе: Колата не се прави от него за първи път, имали сме известно доверие на въпросният човек. 2. Той вече не е между живите, което допълнително заплита случая. 3. Колата е обявена официално за издирване. Така, че коментари от типа на море е или дай ми на мен ключовете са абсурдни, ако не можете да помогнете, моля подминете. Желая на всички Ви прекрасен ден и се надявам да не Ви се случва," написа Красимира Добрева.

Който разполага с информация може да сигнализира в най-близкото РУ.