Жена сигнализира за притеснителен случай в София.

Тя разказва, че е станала жертва на апашка проява в жк. "Свобода", като призовава жителите на района да бъдат предпазливи.

Неизвестен младеж се приближил към нея, докато чакала на спирката пред бл. 2. И я попитал за номера на автобусите, които отиват към кв. "Обеля". В същия момент с рязко движение дръпнал колието, което жената носила на врата си.

Столичанката допълва, че бижуто не било златно. Тя дава и описание на дрехите, с които бил апашът. Той бил с елек с камуфлажна шарка.

Има арестуван за бруталното нападение до Виетнамските общежития!

Потърпевшата не разкрива дали е подала сигнал в МВР. Вижте целия разказ на жената, споделен в мрежата: "Здравейте, в квартала има младеж, който ти дърпа колието.  Такъв е моят случай, колието ми не беше златно.

Той се навежда към жертвата и пита какво отива до "Обеля", и в този момент се навежда и дърпа колието. Облечен е с елек тип камуфлажна шарка. Моля, пазете се. Това се случи на спирката в "Свобода", бл. 2"

Опит за измама: Чужденец продава тенджери за $3200 срещу 500 лева

Припомняме, че в началото на месец февруари друга апашка проява бе извършена в квартал на столицата. В "Красна поляна" 21-годишен преби жестоко и влачи лекарка в опит да задигне чантата й. Извършителят се оказа познат на органите на МВР, а за проявите му граждани бяха сигнализирали и в социалните мрежи.

Притеснена пловдивчанка: Внимавайте и се оглеждайте за този човек СНИМКА