Столичанка закупи ягоди от пазар, но остана шокирана от качеството им. Жената споделя и снимка, на която се вижда състоянието на плодчетата. По тях има сериозни следи от загниване - само часове след закупуването.

Петя Саздова твърди, че е закупила продукта от пазара в квартал "Люлин", а в момента на покупката ягодите изглеждали "съвсем нормално."

"Не мога да повярвам, че имаш съвест да продаваш такава стока... ", обръща се тя към търговеца. Жената споделя за неприятната ситуация, желаейки да предупреди останалите потенциални купувачи. Тя добавя, че купила продукта, искайки да помогне на продавачката, която била заедно с дете.

"Уви, това е резултата. Не става въпрос за изхвърлените ягоди и пари на вятъра, а за безочливото поведение на търговеца", добавя Саздова.

Цена в магазин шашна столичани, заподозряха шашма СНИМКА

Вижте цялата публикацията Петя Саздова, споделна в мрежата:

"Ягоди, закупени от пазара на "Люлин". Състоянието им е такова в същия ден (два часа от купуването). Не мога да повярвам, че имаш съвест да продаваш такава стока... .

Споделих развалените ягоди, “извън сезона”, за да бъдете по- внимателни от мен. Тази жена, която ги продаваше, беше затрупана сергията ѝ с ягоди. Реших даже, че ще ѝ помогна да продаде повече, за да се прибира - беше с едно малко дете със сополи…

Уви, това е резултата. Не става въпрос за изхвърлените ягоди и пари на вятъра, а за безочливото поведение на търговеца."

Майка отвори кофичка кисело мляко и онемя - какво е това? СНИМКИ

Ситуацията възмущава, но и разделя столичани. Някои от тях разказват своя опит с некачествени стоки, закупени от различни тържища. Други констатират, че вината не е в търговеца. Вижте мненията на потребителите на Facebook:

"Не им пука. Важното е да си удвоят паричките, дето са дали", смята Йорданка И.

"Все едно са били замразени, продали са Ви ги и са станали на пихтия", констатира Наталия И.

"Вие какви ягоди очаквате да купите през март? Те през сезона си са с яко изкуствени торове, какво да кажем за сега", твърди Евелина К.

В супермаркет предлагат хляб с "изненада" - мъртва мишка СНИМКА