Автомобил на майка в София е била обрана за по-малко от пет минути. Това е станало, когато тя е взимала дъщери си от училище.

Случаят е кв. "Гоце Делчев", до 104-то ОУ.

"Днес (б. а. вчера) паркирах колата си пред филиала на 104-то ОУ на ул. "Метличина поляна", за да взема дъщеря си. Явно по невнимание не съм заключила колата и за 3-4 минути изчакване пред входа на сградата, раницата ми беше открадната от предната седалка. Бъдете внимателни и заключвайте винаги колите си.

А раницата е бежово и черно с оранжеви ципове, ако някой я забележи някъде захвърлена ще бъда благодарна да се свърже с мен.", апелира Йорданка Лясковска.

Потребители посочиха, че е много вероятно жената въобще да не е забравила да заключи, а чрез заглушаване с "устройство" колата е била на разположение на крадеца, за който явно 3 минути са повече от достатъчни.

"Най-вероятно сте заключила, но са ви направили тапа със заглушаващо устройство … преди години така ми откраднаха лаптопа от багажника пред ОДЗ “Звънче”. Правят го на автомобили паркирани извън обхвата на камери (ако има такива), така че не оставяйте нищо ценно дори и за минути… особено около училища и детски градини.", пише Стефан Д.