"Абе хора, не всяко паркомясто е Ваше! Запомнете го!" - тези думи пише пловдивчанка, чиято кола била застигната от серия от "несполуки". Валерия Й. разказва, че открила колата си със спадната гума, запушена, че и с вдигната чистачка. Действието се развива в "Кючук Париж", а нейното начало намираме в едно паркиране.

Жената споделя, че в понеделник оставила машината си пред блок, намиращ се на бул. "Александър Стамболийски".

На следващата утрин, когато стигнала до автомобила, за да тръгне за работа, открила, че колата е запушена. Така пловдивчанката била принудена да си извика такси, за да не закъснее.

След края на дълга смяна тя се върнала до Фиата, за да опита да го премести. Тогава обаче остановила нова несполука - една от гумите на италианското возило била спаднала. Това не била единствената нередност - една от чистачките също била вдигната.

Археолози с невероятно откритие в Пловдивско! СНИМКА

Пловдивчанката споделя историята, която вероятно е поредният епизод от "войната" за паркоместа под тепетата, във Facebook. Тя отправя и призив към потенциалния злоумишленик.

"И този/тази някой/някоя: ако има смелост, да ми пиши на ЛС, за да ми обясни с точност  какво толково пречеше моята кола за едно денонощие", пише дамата.

Вижте целия разказ за случката, споделен от Валерия Й.:

"Добър вечер! Да се включа и аз в тази прословута група! Снощи на 09.10 към 19:30 ч., на бул. "Ал. Стамболийски" 19, вход "А", бл. 1117 навсякъде в улиците гъмжи от паркирани коли, а от тези ремонтни дейности е още по-зле с паркоместата. Както виждате на снимките.

Между блока снощи в посоченото време си паркирах колата - (обозначено с червено, по средата беше моята) "Фиат" Идея, но на снимката не е "Фиат"-а, затова качих отделни снимки.

Тъй като нямам реални снимки освен спадналата ми гума, качих тези, да придобиете някаква представа. Та, моята количка я оставих за едно денонощие да стои.

Паркиране изуми асеновградчани, но откриха извинения за водача СНИМКИ

Излизам аз сутринта - 06:05 часа, 10.10,  и са ме запушили отзад. Решил/а е някой/някаква да паркира, за което - "Eвала"! И си викнах такси, защото закъснявах за работа.

Смяната ми приключи в 19:00, прибирам се с такси и реших да проверя, дали ще мога да си я преместя, че явно на някой много пречи. Огледах си я и какво да видя - вдигната предна чистачка и спадналата гума. Абе хора, не всяко паркомясто е Ваше! Запомнете го!

И този/тази някой/някоя: ако има смелост, да ми пиши на ЛС, за да ми обясни с точност  какво толково пречеше моята кола за едно денонощие.

Все пак, паркомястото не е негово/нейно! Лека вечер! Аз явно ще почвам пък да пукам гуми наред, а? какво ще кажете?"

Снимка: Валерия Й.