Млада пловдивчанка стана кръстник на един от най-модерните и авангардни проекти за жилищно строителство под тепетата. Маргарита Пеева спечели iPhone 12 Max Pro от играта на PIMK Build, след като даде името Paris Garden на жилищния комплекс в район „Южен”. Нейното предложение пребори 2000 други, като в комисията по избора са участвали архитекти и общественици.

17-годишната Маргарита не скри своето вълнение от наградата и разказа как е решила да се включи в играта.„Бяхме на морето, като на майка ми излезе пост  за играта на PIMK Build. Близките ми казаха да участвам и аз го сторих с няколко предложения. Не мога да повярвам, че спечелих, тъй като видях, че има над 2000 коментара под публикацията. Казах си – „нямаш шанс”, но в един момент хората започнаха да ми пишат, че съм победителката и видях, че фирмата са го обявили. Спечелих наградата само с написани 5 думи! Призовавам хората да участват в бъдещите игри на компанията, тъй като могат само да спечелят”, каза пловдивчанката.

Paris Garden ще се изгради в сърцето на квартал Кючук Париж, като той ще бъде направен от най-бързоразвиващият се инвеститор PIMK Build.  Той се отличава с модерен дизайн и функционалност, разположен в центъра на район „Южен“ – близо до Първо РУ.

Районът, където ще се построи комплексът, е в  среда с множество обществени обекти - детски градини, училища, болници, хипермаркети, в близост до основни пътни артерии с удобен достъп до градски транспорт.

Проектът предвижда жилища ,търговски площи и подземен паркинг, разпределени в 8 сгради на площ от 21 декара. Комплексът предлага голямо разнообразие от жилища – едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, както и търговски обекти с различна квадратура.  Паркирането е осигурено на 100% - гаражи и паркоместа.

На територията равномерно са разпределени голям брой зелени площи.

„Разпределенията са функционални, без компромисно малки помещения и неизползваеми пространства. Постигнат е минимален процент общи части като в същото време е осигурен лесен и удобен достъп до всички обекти”, обясняват проектантите на новия комплекс.

Жилищните сгради ще бъдат реализирани на три етапа. Първият ще започне през ноември, като той предвижда три сгради с 11, 13 и 15 етажа. В партерните етажи са разположени 8 търговски обекта, а на останалите – общо 238 апартамента с голям избор на разпределения, разположение и площи. Всички обекти са обезпечени с места за паркиране на партерно ниво или в подземния паркинг.

Цените към днешна дата са промоционални  - до 720 евро на кв.м.!

 

Още от проектите на PIMK Build

Лидер в строителството излиза на пазара в Пловдив с два нови атрактивни комплекса

Изграждат модерен комплекс с жилища на достъпни цени и добра локация в Пловдив

Пловдивски инвеститор с примамлива оферта за един от новите си жилищни комплекси