Една от най-бързо налагащите се строителни компании в Пловдив –  PIMK Build обяви два от новите си проекти, които стартират в Пловдив. Те са за модерни жилищни сгради в район „Северен”, като отново налагат запазената си марка от портфолиото – качество, стил, добра локация и не на последно място по важност – достъпни цени. Единият от новите комплекси ще се намира върху терена на бившия хотел „Русалка” в „Северен”, като ще носи и неговото име. Строителството на комплекс „Русалка” ще започне до края на годината, като вече се продава на зелено на цена ДО 550 евро/кв.м.

Комплексът е с разчупена архитектура, като е с четири отделни входа. Предвидени са големи търговски площи, като в комплекса ще има апартаменти с всякакви размери и изложения, за задоволяването на всякакви потребности и желания. Паркирането е осигурено с подземен паркинг.

Вторият проект за жилищен комплекс на  PIMK Build ще се намира точно срещу  комплекс „Русалка” и се намира на новия бул. „Северен”.  Той ще носи името THE NORTH RESIDENCE, като до него ще се строи и впечатляващата бизнес сграда отново от PIMK Вuild. PIMK Office Center ще разполага с множество рекреационни зони. Също така ще се изгради фитнес център, ресторант, кафенета и всичко необходимо за протичането на пълноценен работен процес. Това ще вдигне още повече добавената стойност на жилищата в комплекса, като живеещите в него ще могат да се възползват от услугите в центъра. В зоната около новия комплекс ще се строи и хипермаркет от веригата Lidl.

THE NORTH RESIDENCE ще е с 3 входа, големи търговски площи, различни по квадратура апартаменти, като и той ще разполага с подземен паркинг. Сградата се пада перпендикулярно на булевард "Северен", като от южната й страна се открива прекрасна гледка към  река Марица и Родопите. Строежът ще започне до края на годината, а вече в продажба на зелено на цена ДО 490 евро/кв. м.

„Русалка”

THE NORTH RESIDENCE