Първокласните парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM със своя интензивен и наситен мирис са вече добре познати на ценителите на фините и елегантни аромати. Към тях иноваторите на REFAN непрекъснато добавят нови ухания, които са в крак с новите тенденции в света на парфюмите - „екстрийм" и интенз" - различни от добре познатата класика. Това са дълготрайни аромати с повишен интензитет и обогатен състав с акцентирана флорална свежест или пикантни подправки, сочни плодови ноти или подчертани топли базисни дървесни акорди.

Ако сред голямото парфюмерийно изобилие все още не сте открили своя аромат, не се колебайте и изберете поне един от зашеметяващите парфюми REFAN INTENSE eau de PARFUM. Тяхната атрактивна опаковка им придава луксозна визия, като ги превръща в истинско парфюмно бижу и изискан подарък.

До 27 септември два от парфюмите от серията REFAN INTENSE eau de PARFUM са част от невероятно изгодна промоция. Във всички магазини на РЕФАН можете да закупите ароматите 305 и 246 в комплект само срещи 28 лева. И двата продукта са от по 55 мл.

Дуото парфюми са сред най-предпочитаните от серията:

  • REFAN INTENSE WOMEN 305 е с дървесен и цветист аромат, с пикантно усещане на шафран, кардамон и мед, с аромат на роза и жасмин самбак, последван от сандалово дърво, пачули и кожа.
  • REFAN INTENSE MEN 246 е с цитрусово-воден аромат, лавандула и салвия, гваяк, кедър, пачули.

     * Промоцията е валидна от 28.08 до 27.09