Само една година, след като отвори врати за първите си гости, най-добрият петзвезден бутиков хотел на Балканите, The Emporium Plovdiv – MGallery безусловно се превръща в предпочитано място за значими имена от световния шоубизнес и дава сериозна заявка да се превърне в хотела на взискателните и класни гости. Две от най-влиятелните рок банди Europe и Helloween, които бяха хейдлайнери на Мидалидаре рок в началото на месец юли, се насладиха на лукса и удобствата, които предлага бижуто на Пловдив – The Emporium Plovdiv-MGallery.

Helloween

„За нас е голяма чест световно известни звезди от такъв мащаб да бъдат наши гости и да останат доволни от лукса, комфорта, обслужването и дискретността, която получават. Самата концепция на The Emporium Plovdiv – MGallery е да се превърне във водещ фактор и предпоставка за развитие на  луксозен туризъм в България и по-специално в Пловдив, нещо което липсва до този момент!“ – коментира г-н Бойко Качулев, собственик на хотела.

The Emporium Plovdiv – MGallery e знаков хотел от луксозната колекция на бранда МGallery в България. Проектиран от световно известното архитектурно студио Sundukovy Sisters S+S, бутиковият петзвезден хотел разполага с 61 дизайнерски стаи, включително 12 забележителни апартамента и разнообразие от изключителни удобства за луксозно изживяване. Интериорът на хотел The Emporium Plovdiv-MGallery напомня на формата на древен форум - място, където модерността, първокласното обслужване и интелигентните технологии се срещат с автентичните характеристики на сградата. Изтънченият лукс се подчертава от умело съчетаните в модерна интерпретация съвременни материали, характерни за сградата елементи и разпознаваеми архитектурни мотиви от древността: емблематични златни елементи, декоративна арт мазилка, елегантни лампи, естествено дърво и абстрактни картини, изпъкващи в атмосферата на индустриален минимализъм.

Пренасяйки гостоприемството в бъдещето, The Emporium Plovdiv-MGallery впечатлява с иновативни технологии за подобряване на хотелското изживяване за своите гости чрез концепцията "Умни Стаи" (Smart Rooms). А като перфектна комбинация от традиция и модерност, хотелът предлага уединени релакс и фитнес зони, помагайки на гостите да поддържат баланс между тялото и душата в изискана обстановка и пълно спокойствие. Гостите могат да се насладят също на иновативен ресторант Torro Premio и на първия в България шампанско & коктейл бар, чиито предложения очароват с уникални вкусове и аромати, авторски решения на класически ястия, оживен и авангарден интериор, предразполагащ социални контакти.

Водеща снимка: Europe