Акция в ж.к. „Славейков“! Закопчаха с дрога надрусания Красимир, откриха сериозни количества пико и трева в дома му

Яко зареденият дилър се призна за виновен и се размина с условна присъда


Официално бургазлията си изкарвал хляба като монтажист

Бургазлията Красимир Кралев се призна за виновен за държане с цел разпространение на дрога и отърва затвора, въпреки че е спипан надрусан зад волана и със сериозни количества наркотици. Работещият официално като монтажист Красимир е закопчан при полицейска акция на паркинг зад сградата на „Изчислителен център“ в ж.к. „Славейков“, който се намира само на няколко метра от СУ „Константин Преславски“.

Ченгетата щурмували „Роувъра“ на съмнителния мъж, когото първо тествали за употреба на дрога. Оказало се, че Красимир седнал зад волана надрусан с коктейл от амфетамин и метамфетамин. При обиска на колата униформените открили близо 15 гр пико, а бургазлията имал в себе си около 20 гр трева.

Полицаите веднага атакували апартамента на яко заредения дилър. Там служителите на реда намерили около 43 гр марихуана. Дрогата била разпределена на големи дози, от около по 5 гр, като пласьорът явно продавал на едро.

Красимир се признал за виновен и сключил споразумение с прокуратурата, според което получава 1 година и 3 месеца с 3-годишен изпитателен срок, а освен това трябва да плати 2 500 лв. глоба и да остане без книжка за 7 месеца.

Бургаският окръжен съд обаче поиска увеличаване на изпитателния срок на 4 години, а Кралев да няма право да шофира цяла година. Подсъдимият и защитата му се съгласиха с новите параметри и така бургазлията избегна решетките, тъй като до този момент е бил с чисто съдебно минало.


В категории: Темида