„Артстрой 1 Инвестмънт“ представи изгодни условия за инвестиция в имоти

Комплексът Diamond Beach се намира в кв. Сарафово, на хълм, на първа линия море, с гледка към целия Бургаски залив


„Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД и фирмата за управление и поддръжка на обекти „Артстрой Фасилитис“ ЕООД представят три изгодни инвестиционни пакета

За хората, които търсят  дългосрочна печалба, Artstroy 1 Investment предоставя обзаведени апартаменти в Diamond Beach. Комплексът е целогодишно работещ, разполага с външен басейн, а пред него се открива пленителна морска панорама. Имотите се продават директно от инвеститора с 0% комисиона. Компанията предлага професионални консултации и огледи на място със специалисти по продажба. Обзаведените жилища се предлагат на изгодни условия и са чудесна възможност за дългосрочно генериране на пасивни доходи.

„Често ни питат, коя е инвестицията, която се счита за добра? Разбира се, че тази, от която ще спечелите най-много. Основна цел в инвестирането е да се максимизира стойността на вложените средства. Нашата компания не само предоставя възможност за печеливша дългосрочна инвестиция, но и начини за получаване на още допълнителни приходи от собствения Ви имот“, заявяват от инвестиционната компания „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД.

Какво прави комплекса толкова успешен? На първо място – разположението и локацията му. Комплексът Diamond Beach се намира в кв. Сарафово, на хълм, на първа линия море, с гледка към целия Бургаски залив. Мястото съчетава удобството на живот в града със спокойствието и природата, характерни за малките крайбрежни квартали. Сауна, басейн, подземен паркинг, детски кът, пешеходни алеи и много зелени площи са част от неговите предимства. Площта на комплекса надвишава 11 000 m2.

„Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД и фирмата за управление и поддръжка на обекти „Артстрой Фасилитис“ ЕООД представят три изгодни инвестиционни пакета:

Пакет Гарантирана възвръщаемост

Този пакет гарантира 5% годишна възвръщаемост на средствата, които клиентите са вложили при покупка на имот в Diamond Beach. При сключване на договор за срок от 1 или 3 години, управляващата компания дава сигурността, че собственикът ще получава процент възвръщаемост, който е вписан в договора, без значение дали имотът е бил посещаван от туристи или не. Купувачът е освободен от задължения, а в същото време печели пари, тъй като фирмите се грижат за посещаемостта и поддръжката на апартамента.

Пакет 50% на 50% или пакет 30% на 70% - инвестиционни пакети с включено лично ползване.

При избор на един от тези два пакета, клиентът има възможността освен да печели доходи от своя имот, също така и да го използва, когато пожелае да се наслади на природата, плажа и прекрасното Черно море. През останалото време компанията търси наематели и го стопанисва.

Фирмата за управление на обекти „Артстрой Фасилитис“ предлага услугата за отдаване имота на собственика под наем без да е задължително условие. Собствениците могат да управляват имота си сами.

Diamond Beach приема гости от 2017 г. Броят на туристите, които са избрали затворения комплекс за своята почивка, ваканция или пътуване са над 17 000. Само за изминалата година броят им е близо 7000. Комплексът се е превърнал в предпочитана целогодишна дестинация.

За предприемчивите инвеститори напомняме, че за летния период „Артстрой 1 Инвестмънт“ обяви специална селекция от 7 апартамента на промо цена от €790/m2 с подарък паркомясто в закрит паркинг. Промоцията важи до края на летния сезон.

Промоцията на 7-те: седем възможности за доходи, вижте ТУК.

„Инвестицията в имот е добра инвестиция, но инвестицията в недвижимост на първа линия море е най-добрата инвестиция!“, казват от компанията.

Повече за „Артстрой 1 Инвестмънт“, вижте тук: https://artstroyinvestment.eu/

 

 

 

 


В категории: Бизнес , Бургас