БСП зове кметът Димитър Николов да оттегли докладната за районирането



Няма да го направя! Уважавам всички законови начини за развиване на демокрацията, категоричен бе Николов

Общинският съветник от БСП Бургас Кирил Петков призова кмета Димитър Николов да оттегли най-горещата точка от дневния ред на днешното заседание – докладната за районирането на града (ВИЖТЕ ТУК).

Според Петков докладната не била мотивирана, констатирали се само слабостите и твърденията, че с избора на районните кметове ще се решат проблемите на живущите в комплексите. Петков бе категоричен, че не е логично настоящия ОбС да взема толкова важно решение за Бургас в самия край на мандата си. По-добре било решението да се остави на следващия местен парламент, смята той. 

Подобна промяна на съществуващите управленски структури изисква мотивирано решение, допълни Кирил Петков.

Отказвам да оттегля докладната записка. На въпроса ви как ще се отрази решението на тази докладна ще имате възможност да го дебатирате при самото дискутиране на предложението. Всички въпроси, които бяха зададени обяснихме подробно. Докладната отговаря на всички изисквания и следва да бъде внесена за решение в ОбС. Уважавам и адмирирам всички законови начини да развиват демокрацията в Бургас. Симпатизирам на вносителите, които са представители на различни политически сили”, отговори му кметът Димитър Николов

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!