Чудо! Бял хетеросексуален мъж от Холандия спечели "Евровизия"

Лорънс пее за голямата любов, която злощастно е загубил твърде млад и още тъгува по нея


Тази година имаше натурален чернокож швед, исландски хомосексуалисти и египетски италианец, които претендираха за приза, но публиката реши друго

Бял мъж, християнин, хетеросексуален с балада посветена на изгубената си любов - бившата му приятелка, изсвирена на пиано, без сценични ефекти или други префърцунени елементи. Това е новият победител в Евровизия Дънкан Лорънс, който спечели приза с уникалната си песен Arcade. Той е представител на Холандия.

Да, в Холандия има хетеросексуални мъже, напук на натрапваното мнение от либералите.

Победата на Дънкан Лорънс е събитие, след като Евровизия в последните години печелиха неясни индивиди с неясна сексуалност като Кончита Вурст.

Тази година имаше повече от колоритни участници - тъмнокож натурален швед,исландска хомосексуална група, а Италия бе представена от син на египетски емигрант и куп други изпълнители, които идеално се вписваха в стандартите на т.нар. Отворено общество на Джордж Сорос.

Евровизия - разврат в натура по вкуса на Сорос

Европа обаче показа, че й е писнало от псевдотолерантност и натрапване на нови идеали и избра скромният хетеросексуален холандец, пеещ за момиче. Каква тривиалност, вероятнво биха отговорили мултикултуралистите, които очакваха изпълнителят да бъде поне хомосексуалист или представител на някое малцинство.

Нищо подобно - Дънкан Лорънс бе голямата звезда и взе наградата пред египетския италианец Махмуд.

 

 


В категории: Животът