Овенът да избягва интригите, Близнаците и Дева, Стрелец и Риби да внимават!

Луната е в напрегнат аспект с Нептун. Овенът да избягва интриги по време на работа, пише астрологът в своя хороскоп


Хороскоп за деня – 20 май 2019, понеделник

Овенът да избягва интриги по време на работа и да се опитва да остави настрана различията с колеги, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Нови хора ще се появят в живота на Телец през тази седмица, нови интереси, както и необходимостта от промяна на начина им на живот. Да бъде отворен за предложения!

Близнаците да внимават! Денят е неблагоприятен, но започва много щастлив период. Ще почувстват потока от положителна енергия, който ще ги обгръща.

Сега, когато Марс е в знака на Раците, той ще им носи добра енергия, а приоритетите им са напълно посветени на семейството и кариерата. 

Лъвът да отдели време да пренареди работното си пространство! През следващите дни ще изрази някои желания за бъдещето и ще очертае нови планове.

Девите да бъдат предпазливи днес! Меркурий, техният управител, обаче се премества в Близнаци заедно със Слънцето и ще им даде нови възможности за кариерно развитие. 

Денят е добър за Везните. Ако са сами в живота, нека дадат на някого шанс! Добрите енергии ще спомагат да се подредят при тях нещата.

Скорпионът преминава през фаза, в която най-много иска да проучи и разшири хоризонтите. Пътуването и ученето или търсенето на нови възможности за обучение може да е това, от което имат нужда

Стрелецът да внимава! Денят не е благоприятен. Седмицата обаче е изключително положителен период. Може да срещне своята половинка, ако още не е.

За Козирога предстоят интересни събития. Това е моментът, в който трябва да направи избора си и да реши какво иска да промени, за да е по-щастлив.

Това е ден на хармония за Водолея. Няма да му е трудно да постигне това, което си е поставил за цел. 

Рибите да внимават! Нека да се съсредоточат върху това, което наистина има значение! В следващите дни семейството и домът ще бъдат сред вашите приоритети

Днес е и първият слънчев ден. Той е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството, радостта, тържествеността, с усещането за личната ни мисия, пише астрологът в своя слънчев хороскоп.

„Утрото и денят трябва да се посветят на работа, счита се за делово време, когато трябва да се поемат повече отговорности. Добре е да правите планове за предстоящия слънчев месец“, съветва астрологът. Ще им върви само на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили, добавя тя.

„Този ден е благоприятен само за тези, които постигат всичко сами в живота си, както и за тези, които водят хората - Учители, лидери, началници. Тези, които действат поединично, ги очаква неочаквана помощ. Всички дела ще се перспективни, ако сериозно сте се захванали с тях. Всички инициативи на този ден са много активни и сериозни и към тях трябва да се подхожда не като към забавление, а като към много сериозни начинания. Те ще бъдат перспективни, само когато се предприемат сериозно и за дълго време. Ако се съмнявате в нещо в този ден - по-добре не го започвайте, нещата могат да се провалят“, предупреждава астрологът.

„В 1-я слънчев ден е добре да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк“, добавя тя.

„Да се проветряват повече помещенията, да се държат отворени прозорците, да влиза вятър е добре. Прекрасно е да се занимавате с изчистване на организма си – вътрешно и външно. В светлата част на денонощието се постарайте по-малко да имате съприкосновение с водата, да не я разливате! След залез слънце е полезно да си направите парна баня и да се изкъпете. Това е време за освобождаване на тялото от наднорменото тегло - началото на цикъл на диети, гладуване“, обяснява астрологът.

Това е един от най-добрите дни за рязане на нокти и подстригване, добавя тя.

„В никакъв случай не се поддавайте на унинието и депресията! Никакви авантюри не се препоръчват. Не прекарвайте деня в уединение, отделени от другите хора! В този ден не е добре да се проявява алчност, ако ви поискат нещо - по-добре е да го дадете! Бъдете щедри и великодушни“, съветва Ивелина Пенчева. Вечерта е време за веселие и отдих, добавя тя.

„Препоръчва се да се опече хляб, да го ядете сами и да нагостите гости. Може да се пие вино. Виното трябва задължително да е червено, затоплено с подправки и с мед - греяно вино. Ако не се употреби в този ден вино, значи показвате неуважение към Твореца“, предупреждава астрологът.

„Черният цвят, сивите и тъмни цветове са забранени. Ако в този ден постоянно се сблъсквате с черен, сив или друг тъмен цвят - това е много лош знак“, добавя тя.

„Добре е да се облечете в нови дрехи, но да не се купуват. Подбирайте светли и ярки тонове! Препоръчва се повече блясък. Избягвайте мрачните и тъмни цветове“, съветва Ивелина Пенчева.

„Добре е да имате ярки сънища. Празненствата са знак за богатство и помощ, огънят– знак за „изгаряне” на всички врагове. Да бъдете гладни или кошмарите са знак за бедност и страдания“, добавя астрологът.
 
 


В категории: Хороскоп