Фамозният случай, придобил популярност като "Свирих и гълтах", в който младата бургазлийка Силвия Пеева, бе спипана с дрога зад волана, но твърдеше, че не е пипала наркотици, а малко преди това правила френска любов на гаджето си и погълнала семената течност, има развръзка, научи Флагман.бг.

Млада шофьорка пред полицаи в Бургас: Не съм дрогирана, правих френска и глътнах!

Консервативният Бургаски районен съд не прие чудатото обяснение на Силвия и я осъди, с което пресече възможността да създаде съдебна практика при която всяка жена, а защо не и мъж, можеше да дават обяснения, че не се друсат, а просто са почитатели на френските ласки с щастлив край. Силвия бе осъдена на 3 месеца условно с 3-годишен изпитателен срок, а книжката й бе отнета за 8 месеца. Силвия Пеева обаче е успяла да прикрие публичната част на профилите си в социалните мрежи, с което е пресякла опитите на коцкари, сиерджии и почитатели на оралните ласки да научат повече за нея.

Стана ясно коя е палавата шофьорка от Бургас, спипана с дрога, след като е правила френска любов

Силвия всъщност работи в Германия, в студио за татуировки. Самата тя е ходещ каталог на продукцията си и в България може да й съперници единствено ексфутболистът Благо Георгиев-Джизъса. 

Силвия използвала престоя си в Бургас, за да се види със старо гадже и ако се вярва на обяснението й в първите минути на 10 януари т.г., го е довела до невиждан екстаз, след което се качила в колата и тръгнала към дома си. За нещастие била спряна от полицаите на ул.Митрополит Симеон №16, след което историята и се превърна в истински бестелър, с който се забавлява целият град. 

Оказа се, че Силвия не е единствената сладострастница, която твърди, че е "поглъщала", а не друсала. Още три други жени от Бургас в последните месеци са опитали да се измъкнат със същото обяснение, но детайлите от техните пикантни истории остават неизвестни за широката общественост.