Само във Флагман.БГ! Има арестуван за 24 часа заради стрелбата по психиатъра д-р Стоянов

Идентифициран е този човек след многобройни анализи от записи на видеокамери по бул. „Захари Стоянов“


Моторист е, патриот и е завършил висше образование

Човекът, който нахлу с мотористка каска в частния кабинет на психиатъра д-р Андрей Стоянов около 18 ч. в сряда и произведе 3 изстрела с пистолет, с много голяма вероятност вече е разкрит. Той е задържан преди броени часове днес и е приведен в ареста на Пето РУП с мярка за неоклонение „задържане под стража за 24 часа“. Това научи Флагман.БГ от сигурен източник, който е съпричастен към многобройните показания, давани всеки ден от хора, за които има съмнение, че са извършители.

Името на намиращия се в ареста е Антон А., от Бургас. Флагман.БГ узна, че е страстен любител на мотори и в деня на нападението се е придвижвал с мотор, чиято собственост все още не е изяснена. По непотвърдени данни същият мотор принадлежал на човек от Айтос. 

Трудно е за вярване, че този младеж би могъл да е извършител на подобно покушение, тъй като във фейсбук профила му е отразено, че е с висше образование, следвал е по специалността Електроника в университет „Проф. д-р Асен Златаров“ от 2012 до 2017 г. Всичките му фотоси в социалната мрежа са свързани с това, че изповядва патриотичната идея.

Към момента няма никакво обяснение защо се е наложило да влезе въоръжен в здравното заведение, където е имало и пациентка. Според доктора , стрелецът е гърмял с боен пистолет с халосни патрони, но според полицията оръжието е газово.


В категории: Крими