Сигнал до Флагман.бг: Общината забрави жк "Зорница", обновява само площадките за децата в "Меден рудник"

В "Меден рудник" постоянно се изгражда нещо ново и някак си останалите комплекси се забравиха покрай него, особено жк "Зорница"


Жителите на комплекса апелират администрацията да задели средства за модернизацията му

През последните години Община Бургас страшно много инвестира в детски площадки, инфраструктура и всичко, за да може градът да има по-европейски вид. Най-големият бургаски комплекс "Меден рудник" буквално бе преобразен. Там постоянно се изгражда нещо ново и някак си останалите комплекси се забравиха покрай него, особено жк "Зорница", където почти няма обновена площадка. Това пише читател в рубриката ни "Вашият сигнал до ФЛАГМАН.БГ".

Той ни изпраща и снимки от детската площадка, намираща се между блоковете 11 и 13. Същото било положението и до блок 15. На фотосите се вижда, че районът не е обновен и няма всички онези придобивки, които ги има в ремонтираните. Според бургазлии и най-малкият комплекс на града също заслужава модернизация. "В жк "Меден рудник", а и не само там, изградиха чисто нови площадки, където могат да се забавляват не само децата, но и възрастните. Модерни и красиви са. Обичам да играя тенис на маса, а в "Зорница" няма на открито. Защо сме забравени от Общината", пита нашият читател и апелира администрацията да задели средства от бюджета и да модернизира площадките и в жк "Зорница".




В категории: Вашият сигнал до ФЛАГМАН