Сунгурларе остава крепост на ДПС, печели изборите с голяма преднина 

Партията на Ахмед Доган никога не е имала подобна разлика с втората политическа сила в общината - БСП
Тема в развитие
Сунгурларе остава крепост на ДПС, печели изборите с голяма преднина Изненада! БСП поведе на ГЕРБ в Карнобат с 10 %Смазваща победа за ГЕРБ в Царево – над 60 %Борисов след победата: Благодаря! Съзнавам, че грешките можем да поправим само с много работаГЕРБ спечели в Средец, кметът: От 2011 година мачкам БСП, ще продължа да го правя!
ДПС със смазваща победа в Руен – над 90 %Водачът на евролистата на ГЕРБ: Благодаря на всички българи, които ни дадоха прошкаВ щаба на БСП в Бургас се надяват на чудо след пристигането на протоколитеБСП след евровота: Предварителните данни са разнопосочни, правим паралелно преброяванеИзненада! ДПС може да е втора политическа сила в Бургаска областГЕРБ спечели евровота, пет партии вкарват депутати в ЕП
виж още
скрий


Втори са БСП, следвани от ГЕРБ 

Община Сунгурларе остава крепост на Движението за права и свободи. Партията печели с убедителен резултат, съобщиха от щаба пред Флагман.бг. 

Общо 3750 гласоподаватели са отишли до урните в днешния ден в общината. Оттях 1850 са гласували за ДПС. Прави впечатление, че Движението е с голяма преднина пред останалите партии.

БСП продължава да е втора политическа сила в Сунгурларе, но предварителните резултати показват, че се е стопила разликата между социалистите и ГЕРБ. Около 550 души са гласували за червените, а със сто по-малко – за ГЕРБ.


В категории: Сунгурларе