Вижте грандиозното откриване на Флора Бургас 2019

Летящ цветен балон и висящ във въздуха течащ кран са само част от новите арт инсталации, които ще ви смаят


Кметът Димитър Николов поздрави бургазлии за Великден

Навръх Великден Бургас откри 35-ото издание на Флората в Морската градина. В точно 11 ч. днес хиляди бургазлии имаха удоволствието за пръв път тази година да се порадват на ежегодното пролетно изложение. На церемонията по откриването, сред официалните гости бяха зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, кандидатът за евродепутат Ивелина Василева, народните представители от ГЕРБ Диана Саватева и Галя Василева, а встъпителни думи преди откриването произнесе кметът на Бургас Димитър Николов.

Тази година на „Флора 2019” участват над 100 изложители. Сред представените продукти, освен цветя и различни растения, ще има и биопродукти, източници на възобновяема енергия и много арт инсталации.

Кметът Димитър Николов поздрави бургазлии за празника

„Въпреки прогнозите за дъжд, времето в Бургас се усмихна и днес съм горд да открия 35-ото издание на най-цветния фестивал „Флора”. Той ни дава възможността да се насладим на даровете на природата, а тази година изложението ще продължи чак до Гергьовден. Надявам се колкото може повече бургазлии и гости на града да успеят да посетят това вълшебно място”, каза кметът Димитър Николов, който поздрави всички за най-светлия хриситянски празник Великден.

Сред най-интересните арт инсталции на Флора Бургас 2019 тази година са висящ във въздуха течащ кран, „летящ” цветен балон и хамак от цветя.

Насладете се на красотата на изложението в нашата галерия.
 




В категории: Бургас