Внимание! Ограда в центъра на Бургас е потенциален убиец, премахнете я, преди да е станало късно

Въпрос на време е да падне


Тухлената стена се намира на ул. Хан Крум - на оживен район

Ограда в центъра на Бургас е на път да се срути и да убие човек. Това алармират читатели на Флагман.бг, които живеят в района на имота, намиращ се на ул. „Хам Крум“ 25А. 

Тухлената ограда е на стара и необитаема къща. От години е в окаяно състояние, но последните месеци съвсем се е наклонила и е опасна за преминаващите по тротоара. Живущите в района дори са се погрижили да предупредят хората, като са написали на стената, че е опасна. 

Живущите в района на ул. "Хан Крум" са взели мерки, сигнализирайки, че оградата е опасна, при евентуално срутване обаче може да има преминаващ по тротоара

„Помнте отпреди една седмица инцидента в Хасково, при който паднала ограда на имот на Военното министерство се срути върху човек и го уби на място. Същото може да се случи и тук, ако не се предприемат навременни мерки. Оттам минават деца, възрастни хора, разсеяни пешеходци, които може да не забележат надписа на стената „Опасна ограда“ и точно в този момент да стане белята“, пише наш читател от ул. „Хан Крум“.

Флагман.бг призовава отговорните органи да вземат мерки! 
 

 


В категории: Вашият сигнал до ФЛАГМАН