Откакто е в България, сръбкинята Биляна Дол не спира да обикаля магазините из София и да харчи като луда, разказват близки до Валери Божинов. Половинката на футболиста на "Левски" по цял ден борела скуката с обиколки из моловете.

Ежедневните й набези из бутиците обаче излизали солено на нападателя на сините. Не стига, че прахосвала парите му за скъпи дрехи, но уплътнявала времето си с ежедневни процедури из разкрасителните центрове.

Божинката няколко пъти й намеквал, че с нейното темпо 20-те бона заплата от "Левски" ще са им доникъде. Сръбкинята обаче бързо му затваряла устата, напомняйки, че заради него стои в България.

Само за последната седмица Валери прахосал две заплати, за да подсигури петзвездна почивка на любимата си в Дубай. Само нощувката в един от най-скъпите хотели в емирството им излизала близо 2500 лева.

По принцип Биляна също е финансово състоятелна и дори един ден да скъса с Божигол, ще продължи да си живее луксозно, както с него. Не е тайна, че преди да се залюби с Валери, тя имаше брак с германския треньор Томас Дол, а при развода им получи солидно обезщетение.