Секси италианка командва новата звезда на ЦСКА Диего Фабрини. Той е най-обещаващото ново попълнение на "червените" и утре ще направи първата си тренировка на "Армията".

Фабрини пристига в София заедно с красивата си съпруга Ракеле Гамбини. Тя е с основна роля за решението си той да премине в българския гранд. До този момент Фабрини играеше с голям успех в румънския "Ботошани". Според местните медии именно Ракеле взима решенията за новите отбори на Диего. Тя, изглежда, не обича да се задържа дълго на едно място, тъй като за последните 10 години мъжът й е сменил цели 13 тима. На Ракеле не й е харесал животът и в румънския град Ботошани, където прекара последната една година. Русокосата мадама е поставила условие на мъжа си да се преместят в по-голям град, като вариантите са били София или Букурещ, където Диего бе искан от местния гранд "Динамо" (Букурещ).

Семейството пристига в София заедно с малката си дъщеричка Витория. Диего и Ракеле имат още една голяма любов - кучетата. Двамата гледат як питбул, с който са почти неразделни. Свирепото на вид куче дори редовно си ляга заедно с Фабрини и жена му. Семейството няма нищо против питбулът да спи с тях леглото и да се гушкат по цяла нощ.

Диего и Ракеле вдигнаха приказна сватба в края на миналата година. Двамата се ожениха във Вила дел Лупо, очарователно място в покрайнините на Пиза, заобиколено от зеленина и красотата на страхотни градини. Тържеството е със стотици гости, а Ракеле наема специален дизайнер, който да аранжира мястото.