„Моля се на Господ през следващата година да прогледна! И вярвам, че ще се случи. Бог няма да ме изостави, имам нужда от много положителна енергия” Това споделя Сашка Васева, научи HotArena.



В навечерието на Нова година изпълнителката има тежки здравословни проблеми, които постепенно се увеличават. А положението става все по-зле.



„Зрението ми се влошава всеки следващ ден. Атрофията на зрителния нерв е нелечимо заболяване и трудно ще има спасение за мен. Но продължавам да го правя заради децата ми. Трябва да съм силна заради тях”, споделя още изпълнителката.

Сашка е загубила напълно зрението на дясното око, а с лявото вижда замъглено. Затова и напоследък се придвижва с асистент по участия, пише „България днес”.

„Напук на лошите неща, ще кажа, че изпращам ползотворна година. От 2019 си пожелавам здраве и децата ми да са здрави, защото те са най-важните за мен”, споделя Васева.

Изпълнителката на „Не мога да те забравя, Георги”, сподели, че Коледа е прекарала вкъщи, в компанията на семейството си. Сходно положение се очертава и за Нова година, когато отново избрала семейството пред работата.


Певицата иска да прекарва колкото се може повече време с близките си и затова е ограничила участията си.

Въпреки проблемите Сашка не е загубила широката си усмивка, която преди време разхубави с големи бели зъби. Вместо да изпада в сериозни разговори за живота и здравословните си ядове, певицата предпочита да се шегува.

Васева на момента губи надежда, че може да се излекува, но веднага се стяга и вярва в изцелението. Тя търси спасение в алтернативната медицина–чудодейните извори, лековити билки и какво ли още не.


„Вярвам в Бог и знам, че това е изпитанието. Децата ми казват, че искат да съм човек войн и да покажа, че съм борбено момиче.


Не искам хората да ме съжаляват. Точно в тези моменти имам нужда от тяхната подкрепа. Когато си на върха, имаш нужда от усамотение, но когато си на дъното, сърцето ти изпитва нужда да получава любов. Не искам да прося любов от хората, а да я получавам даром”, казва още Васева.

И се моли през следващата година да стане чудо и да прогледне.