Дъщерята на Ахмед Доган е лудо влюбена в приятел на брат си Демир, научи „Галерия“ от източници, близки до красавицата. Демет от близо година живее заедно с гаджето си, за което не се знаеше почти нищо. Оказва се, че въпросното момче всъщност е близък авер на Демир Доган, а

 с Демет се запознават именно покрай брат й. 

Според информацията, с която разполагаме, любимият на Демет също е от турски произход и с Демир движат в обща компания отдавна. Преди близо 2 години Демс, както я наричат близките й, започва да излиза заедно с брат си, който я „покровителствал“ по дискотеките. Така се влюбва в приятеля на Демир и само няколко месеца по-късно се изнася от Сараите на Доган, за да заживее с него.

 

Разбира се, преди това

 

момчето било щателно проверено до девето коляно

 

от татко й, който останал очарован от родителите му. Освен че произхождал от богата фамилия, любимият на Демет имал собствен бизнес и изкарвал достатъчно, за да покрива нуждите на знатната щерка.

 

Всъщност наследничката на Сокола далеч не разчитала на приятеля си и сама си докарвала прилични средства. Както „Галерия“ неотдавна разкри,

 

Демет взе кетап за гримьор

 

и вече практикува професията си. Иначе следва „Журналистика“ в Софийския университет и смята след завършването си да се преориентира към телевизията. Дотогава обаче Демет нямала намерение да разчита на родителите си да й плащат образованието си или да им иска за джобни. Именно затова щерката на Доган започнала работа в студио за красота, където се справяла неочаквано добре.