Ваня Щерева заплаши, че ще прати мутри на неизвестен художник, който е рисувал с графити магазина на нейна приятелка, научи HotArena.

 

Моля, ако някой познава такива хора, които серат със спрейове, да ги предупреди да внимават с това графитеното на Малките Пет кьошета. В понеделник ще задействам процедура по поставяне на камери, и минат ли втори път… Не на полиция. Едни момчета познавам. Чупят ръчички. И пръстенца. Тъй че спрей да не може да натиснеш“, написа във фейсбука си писателката и певица.

 

Нейният колега Джейсън Брад Люис й отговори: „Има една субстанция, с която се третират ремонтирани сгради и т.н. и графитите се стичат и не остава нищо. Има и едно устройство против спрейове… бухалка се нарича. Аз така преди години хванах един и му напръсках вратлето, ритнах го 2 пъти и направи кафява боя в гащичките. Има оправия“, цитира „Телеграф“.

 

Щерева обаче изведнъж омекна: „Да, Джудж, тук ни пусна една дама въпросния продукт. Ще го минем с него и няма да се занимаваме с бой, че то си е разправия“.