Харманли днес остава без вода. Водоподаване няма да има от 10 чада до 16 часа на: ул.“Лозенград“ в участъка от бул.“България“ до ул.“Ал.Стамболийски“ /от страната на магазин „Силвана“/; на бул.“България“ в участъка от магазин „Силвана“ до ул. „Кольо Фичето“ и промишлената зона към Гробищен парк.

Вчера кметът на Харманли Мария Киркова свика среща в общината. На нея градоначалникът покани началника на ВиК-Харманли – Йордан Малинов и представители на фирмата-изпълнител на проекта за подмяна на ВиК-мрежата в града, на Строителния надзор и на Техническия отдел на Община Харманли.

Повод за срещата бе зачестилото спиране на водата за битови нужда в града и недоволството породило се в жителите, заради липсата на предварителна информация за това.

Като резултат от работната среща, и по лично настояване от страна на кмета на общината, гражданите ще бъдат информирани при предстоящо спиране на водата, в деня преди това. Фирмата-изпълнител и ВиК-Харманли поеха и ангажимента водоподаването да се възстановява най-късно до 17 ч в дните на наложително спиране.

Така жителите на Харманли ще разполагат с вода за битови нужди в края на работния ден.