Социалните мрежи са част от живота на всички и вече запълват голяма част от ежедневието ни. Ето и зодиакалните знаци, които обаче са пристрастени към тези платформи, непрекъснато ги проверяват и прекарват много време онлайн.

Близнаци

Близнаците са социални и общителни по природа. Те са такива и в истинския живот, но са много активни и в социалните мрежи. Когато стават от сън сутрин, първото нещо, което правят, е да проверят Facebook и Instagram. Обичат да споделят политически пристрастия и да постват музика. Там подкрепят и хуманитарни каузи. Постоянно чатят и пишат много коментари.

Скорпион

Тези зодиакални знаци обичат да са информирани, затова следят внимателно социалните мрежи. В същото време самите те са потайни, не споделят много за собствения си живот. Но редовно скролват, за да знаят какво се случва около тях. Няма да разберете много за тях от техните профили, но те вече ще са разучили всичко за вас. Рядко коментират.

Лъв

Обичат да са под светлината на прожекторите. Зарибяват се по социалните мрежи, защото там пък успяват да станат център на внимание и да привлекат интерес. Постват най-впечатляващите селфита, снимки от екскурзии и магични моменти с любимите хора, снимки на интересни храни, както и на покупки, които са направили. Имат куп последователи и приятели, споделя teenproblem.net.

Везни

Знаят какво да публикуват във всеки момент. Профилите им са впечатляващи. Споделят разнообразни неща. Добри са и в разследването - често проверяват профилите на бившите, на стари приятели и разучват всичко за живота им сега. Могат лесно да намерят и хора, които не познават добре. Следват и доста страници на ресторанти, магазини, барове и са винаги информирани за всички игри, промоции и събития.

Стрелец

Стрелците внимателно подбират какво да постнат, за да изглеждат перфектно страниците и профилите им. Искат да се представят в добра светлина. Споделят много неща, понякога дори по-провокативни снимки и статуси, с които печелят внимание. Доста активни са, постоянно коментират постовете на други хора и лайкват техни неща. Добри са в обработването на снимки. Наистина се пристрастяват към социалните мрежи.